Bra saker till hemträningen

Vare sig du går regelbundet på gym eller fokuserar helt på din hobby, behöver du upprätthålla din fysiska hälsa aktivt. Hemmagym blir allt populärare och du behöver faktiskt inte avancerade maskiner för avancerade framsteg. En bra kondition har du dessutom alltid nytta av. Du som dykare har också en fördel att vara vältränad tills du ska ut och göra dina dyk.

Var hitta information

Coronatiden har gjort att nätet flödar av råd för dig som vill bygga upp ett hemmagym. Några tips kan du läsa i Expressens artikel i bilagan Hälsoliv. Du kan gärna investera i ett bra träningsprogram av en utbildad personlig tränare. Men du kan också ta del av Sjukvårdsguidens träningsprogram gratis. Då kan du vara säker på att programmet är uppbyggt för en god allmänhälsa – precis vad du behöver.

Var hitta material

Antagligen vill du som de flesta andra undvika långa shoppingrundor i stora köpcenter just nu. Men även om du självklart vet att du kan hitta vad som helst på nätet, så kan det vara svårt med just träningsredskap. Du vill ju verkligen veta exakt vad du köper. Satsa på en nätbutik som verkligen vet vad de säljer. Kräv noggranna produktbeskrivningar men också råd i valet mellan olika alternativ.! Du hittar ett stort utbud här, men just de kriterierna uppfyllda. Kom ihåg att din hälsa är det viktigaste du har.