Bekvämt inunder efter dina dyk

Efter ditt dykningspass, eller något annat typ av träningspass, kommer du att duscha, smörja in dig och vilka klä på dig något riktigt skönt. Då har du ju tagit ut dig, och då finns det inget bättre än att mysa till det ordentligt. En mjukisdress med sweatpants och en sweatshirt, eller en pyjamas, är att föredra. Men det slutar inte där, utan du måste också tänka på underkläderna.

Rätt underkläder för mysiga stunder

Få uppskattar känslan av att vara naken under kläderna, oavsett om det handlar om jeans eller pyjamasshorts. Men lika få uppskattar känslan av hårt åtsittande, skavande eller i övrigt obekväma underkläder. Som tur är har vi en lösning som passar dykare såväl som andra personer som vill kunna slappna av och vara bekväm.

Det finns ett utbud på underkläder online där det erbjuds allt ifrån shapewear av olika slag till BH:ar och trosor. När det gäller trosorna finns det mindre spetstrosor, stringtrosor, shaping-trosor, hipstertrosor och trosor med hög midja. De har många olika material, modeller och storlekar för att du ska hitta något som passar dig och dina önskemål. Så ta en titt online och tillåt dig själv vara så bekväm du bara kan.